NeoBreeder


Alleva har givetvis en uppfödarklubb som kallas för NeoBreeder, som snart kommer finnas i hela Europa. Där får du som uppfödare ta del av exklusiva erbjudanden, valppaket/kattungepaket och handla 20kg påsar med Alleva Holistics hund/kattmat. Kattmaten kommer längre fram i större förpackningar än de som nu finns tillgängliga

Profilkläder


Vi kommer under sommaren få in NeoBreeder profilkläder som är båda snygga och praktiska i sin italienska design.

10 och 20kgs säckar.


Du som registrerad uppfödare får ta del av dessa 10 och 20kg påsar till ett lägre kilopris än de vanliga 12kg påsarna som är till konsument.


Dessutom när du har handlat sex stycken 20kg påsar så får du den sjunde utan extra kostnad, så total rabatt är ca 24% och det är givetvis samma mat i 20kgs påsen som i 2kg resp 12kg påsen.


Uppfödarpaket

Givetvis har vi valppaket/kattungepaket till dina valpar/kattungar som du levererar vidare. För att du också ska vara säker på att köparen fortsätter med Alleva Holistic så registrerar du dina valp/kattungeköpare på sidan. Då kommer de automatiskt få en 1,5 - 2kg påse levererad med valp/kattungematen strax efter att valpen/kattungen levererats.

Neobreeder - produkterna är avsedda för hund- och kattuppfödare

Neobreeder - finns till hunden i sex olika sorter, och till katten finns det två olika.

Alla har ansetts möta professionella uppfödares specifika behov.

Spannmåls

         fri

Gluten

     fri

Låg glykemiskt

          index

   Naturligt

konserverat

Monoprotect

HOLISTIC -linjen riktar sig till alla uppfödare som inte accepterar kompromisser när det gäller kvalitet och medvetna om fytonäringsämnenas enastående fördelar.

Spannmålsfri, låg glykemiskt index

Till katt och hund

Alleva NeoBreeder NATURAL vänder sig till uppfödare som letar efter en kost med en högt innehåll av färskt kött samt lättsmält brunt ris, tillsammans med den torkade pumpan, för att hjälpa tarmens välbefinnande.

Pumpa, inulin,

FOS, MOS

Lättsmält brunt ris

Monoprotect

Till hund

EQUILIBRIUM-serien är utformad för uppfödare som behöver särskild näring, ofta monoprotein, alltid glutenfri, berikad med torkad frukt och grönsaker som är naturliga källor till antioxidanter och lösliga fibrer.

Äpple, morot,

blåbär, tranbär

Glutenfri

Till katt och hund

OPTIMAL-linjen är den som föredras av uppfödarna av brukshundar, tack vare en sammansättning som är skräddarsydd för deras behov.

Aktiva hundar

Till hund